Lunch/Diner

Bistro de Molen is de gelegenheid bij uitstek om snel of uitgebreid te lunchen en/of te dineren. Voor een moment van rust en ontspanning kunt u terecht in onze bistro, overdekt terras of op ons tuinterras. 

Groepslunch

Komt u met een grote groep lunchen dan stellen wij  graag een speciaal lunchmenu voor u samen. Voor een snelle maar toch uitgebreide lunch voor dergelijke groepen bieden onze lunchtafels uitkomst. In overleg kunnen wij een variatie aan broodjes en beleg  voor u klaar zetten op tafel inclusief een glas melk en jus d’orange. Dit hebben wij niet standaard in huis en dient ruim van tevoren aangegeven te worden.

Zakenlunch

Wilt u met uw collega’s of zakenpartner in een natuurlijke omgeving genieten van een overheerlijke lunchmaaltijd? Gedurende de hele dag kan er zowel van de lunchkaart als dinerkaart besteld worden, zodat u uw lunchafspraak geheel naar eigen wens kunt vormgeven.

Groepen

Bistro de Molen is zeer geschikt om te dineren met middelgrote gezelschappen. Naar gelang de reservering is het mogelijk om in de bistro aan één lange tafel te zitten tot ongeveer 20 personen. Wij hebben ook een aparte ruimte met eigen sanitair waar u rustig kunt lunchen/dineren. U kunt eventueel ook in overleg een eigen menu samenstellen.

Borrel

Bistro de Molen is een ideale plek om te borrelen. In de bistro bent u altijd welkom voor een drankje of bij mooi weer buiten op het (overdekte) terras.