-Voorgerechten-

-Hoofdgerechten-

Franse uiensoep 6.5 

Gegratineerd met oude kaas 

Bisque de homard 9.5 

Kreeftensoep | gamba's 

Oesters 3 pst 

Met rode wijnazijn 

Steak tartare 12.5 

Rauwe ossenhaas | kappertjes | sjalot | augurk | worcestershiresaus | eidooier 

Esgarcots 8.5 

Uit de oven | kruidenboter 

Flammkuchen 9.5 

Geitenkaas | olijven | tomaat | artisjok 

Wildzwijnham 12.5 

Witlofsalade | noten 

Carpaccio 12.5 

Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) 

Gerookte zalm met toast 12.5 

Kappertjes | ui | mierikswortelcreme

Salade serranoham 13.5 

Stoofpeer | balsamicostroop 

evt. ook vegetarisch met geitenkaas ipv.


Quiche van pompoen 16.5 

Bloemkool | feta | kerrie 

Coq au vin 18.5 

Gestoofde kip in rode wijn | champignon | spek | wortel 

Catch of the day Dagprijs 

Visschotel 22.5 

Zalm | Gamba | Roodbaars | kreeftensaus

Varkenshaas sate 18.5

Harissa boontjes | atjar van Kesbeke | cassave kroepoek | friet 

Duo van eend 24.5 

Eendenborst | gekonfijte eendenbout | sinaasappeljus 

Steak au poivre 24.5 

250 gram | Pepersaus 

Hertenbiefstuk 25 

Met truffeljus 

Ris de veau 27.5 

Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljesaus 



Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gratin of frietjes en dagverse groenten met salade van het seizoen. 


-Desserts-

Cheesecake met frambozenijs    7.5

Moelleux au chocolat    7.5

Klassieke sorbet    7.5

Dame blanche    7.5

Crème Brulée    7.5