Helaas.....nog geen nieuwtjes!
 


-Voorgerechten-

-Hoofdgerechten-

Franse uiensoep 6.5 

Gegratineerd met oude kaas 

Bisque de homard 9.5 

Kreeftensoep | gamba's 

Oesters 3 pst 

Met rode wijnazijn 

Steak tartare 13.5 

Rauwe ossenhaas | kappertjes | sjalot | augurk | worcestershiresaus | eidooier 

Esgarcots 9.5 

Uit de oven | kruidenboter 

Flammkuchen 9.5 

Geitenkaas | olijven | tomaat | artisjok 

Salade van parelcouscous 11.5 

Feta | paprika | munt 

Carpaccio 12.5 

Dungesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) 

Caesar salade 14.5 

Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing

Gerookte zalm 13.5 

Brioche toast | mierikswortelcreme

Poke bowl 17.5 

Tonijn | edamame boontjes | avocado | togarashi mayonaise

Bastilla (vega) 16.5  

Geitenkaas | spinazie | filodeeg | pittenmix

Boerenschnitzel 18.5 

Paprika | champignon | spek | ui

Catch of the day Dagprijs 

Visschotel 22.5 

Zalm | gamba | zeebaars | kreeftensaus

Coq au vin 18.5 

Wortel | spek | champignons | sjalot

Varkenshaas sate 18.5

Harissa boontjes | atjar van Kesbeke | cassave kroepoek | friet 

Steak au poivre 24.5 

250 gram | Pepersaus 

Tournedos  27.50 

200 gram | madeirasaus | supp. eendenlever +4 

Ris de veau 27.5 

Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljesaus 



Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gratin of frietjes en dagverse groenten met salade van het seizoen. 

-Desserts-

Cheesecake met frambozenijs    8.5

Moelleux au chocolat    8.5

Klassieke sorbet    8.5

Dame blanche    8.5

Crème Brulée    8.5

Kaasplank    13.5