VOORGERECHTEN
Franse uiensoep 7.5
Gegratineerd met oude kaas
Kreeftensoep 13.5
Steak tartare 14.5
Fijn gehakte biefstuk | kappertjes | sjalot | augurk | Worcestershiresaus | eidooier
Escargots 9.5
Uit de oven | kruidenboter
Oesters 3 pst
Met French dressing
Flammkuchen 14.5
Geitenkaas | groene asperges | rode ui | tomaat | honingcrème
Carpaccio 14.5
Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6
Caesar salade 11.5
Romaine sla | ansjovis | gegrilde kipfilet | ei | Parmezaanse kaas | caesardressing
Vistrio 14.5
Gamba | zalmtartaar | garnalenkroketje
HOOFDGERECHTEN
Gerechten met een * worden geserveerd met aardappelgarnituur of friet en dagverse groenten met salade van het seizoen
*Steak au poivre 26.5
Met pepersaus
*Visschotel 26.5
Zalm | zeebaars | gamba's | kreeftensaus
*Zeetong Dagprijs
400-500 gram
*Ris de veau 29.5
Zwezerik | krokant gebakken | cognac-morieljessaus
*Kalfsschnitzel stroganoffsaus 22.5
Champignons | ui | paprika
*Tikka Masala 19.5
Milde romige curry | seizoensgroenten | naambrood | salade
Varkenshaassate 22.5
Harissa boontjes | atjar | kroepoek | friet
Carpaccio XL 23.5
Dunsgesneden ossenhaas | pijnboompitten | oude kaas | olijven | komkommer | tomaat. (keuze uit truffelmayonaise of balsamicodressing) + Eendenlever 6
DESSERTS
Moelleux au chocolat met vanille-ijs 8.5